Sponsoring

We zijn er ons van bewust dat de OLF niet te verwezenlijken is zonder (financiële) hulp van buitenaf. We stellen het dan ook ten zeerste op prijs dat we jaarlijks op de steun van verschillende sponsors mogen rekenen. Hoewel we enige continuïteit hoog in het vaandel dragen, zijn we toch steeds op zoek naar bijkomende financiën. We zijn ervan overtuigd dat een positieve samenwerking beide partijen alleen maar ten goede zal komen.

Zowel naar aanloop van de OLF als tijdens de feesturen zijn sponsors zichtbaar en dat d.m.v. verschillende sponsormogelijkheden. Elk jaar opnieuw gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden die inspelen op de trends, dus elk jaar opnieuw kunnen zowel nieuwe als huidige sponsors op zoek gaan naar de formule die het beste bij hun product of zaak past. Uiteraard hoeven we niet binnen de lijntjes te denken en staan we open voor alle ideeën.

Voor een overzicht van alle sponsorformules met hun prijs kan u contact opnemen met Celeste Thierens (gegevens hiernaast). We danken u voor het vertrouwen en hopen alvast op een aangename samenwerking.